A vas zanima pridobitev NEPOVRATNIH SREDSTEV, ugodnih bančnih kreditov ali garancij za bančne kredite?

Podjetje FIN-ING je bilo ustavljeno z namenom uspešnega vodenja poslovnih partnerjev skozi vse pasti razpisnih in bančnih pogojev pri prijavah na javne razpise in pri pridobitvah bančnih kreditov. Slogan »Z roko v roki do uspeha« je izbran načrtno in preudarno, saj smo prepričani, da lahko, s skupnimi močmi, uspemo prebroditi krizne čase ter se razviti v uspešna in zaupanja vredna podjetja. Na področju priprave razpisne dokumentacije za potrebe prijave na javne razpise in investicijske dokumentacije za potrebe pridobitve bančnih kreditov, imamo že več kot deset let izkušenj in se lahko pohvalimo s kar 91% uspešnostjo.

Za vas in skupaj z vami:

  • Spremljamo aktualne javne razpise ter razpise v pripravi vseh institucij, ki razpisujejo javne razpise

  • Natančno analiziramo in preučimo vaše poslovanje in na podlagi vaših načrtov za prihodnost, skupaj izberemo primerne razpise

  • Koordinacija projekta

  • Pripravim vso razpisno dokumentacijo (prijavne obrazce, poslovni načrt/investicijski program, ostale potrebne priloge, ki so zahtevane v razpisu)

  • Obveščamo vas in opozarjam na roke, ki se jih morate držati

  • Pripravimo vse potrebna vmesna in končna poročila ter zahtevke za sofinanciranje

Vse navedeno je v današnjem času zelo pomembno, če želite biti uspešni pri pridobivanju sredstev na javnih razpisih. Ne želimo, da se boste kot večina drugih, le pritoževali, da sredstev niste dobili, oni drugi pa vedno dobi, ker pač ima veze. Pomislite, da pa ta drugi, zagotovo ima osebo, ki mu strokovno in skrbno vodi projekt in celotno prijavo na javni razpis, zato tudi dobi sredstva.